- Autor: Yogii
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Řepa červená | 250 |
Olej olivový | 10 |
Tvaroh polotučný průměr | 250 |
Česnek | 48 |
Hollandia Selský jogurt bílý | 200 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 2656 kJ
Bílkoviny (g): 41,
Tuky (g): 27,
Sacharidy (g): 54,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 39,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 266 kJ
Bílkoviny (g): 4.1, Tuky (g): 2.7, Sacharidy (g): 5.4, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 3.9, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Řepu oloupeme, pokapeme olivovým olejem, posolíme a opepříme, zabalíme do alobalu a dáme péct. Pečeme cca 45 min. Zároveň upečeme pár neoloupaných stroužků česneku. Po upečení řepu vyjmeme, nastrouháme, upečený česnek vyloupneme, prolisujeme, přidáme čerstvý česnek a vše smícháme s měkkým tvarohem a bílým jogurtem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.